Nowy zarząd podlaskiego okręgu Partii Razem

3 lutego 2018 na zgromadzeniu walnym wybraliśmy nowy pięcioosobowy Zarząd Okręgu. Najważniejszym wyzwaniem tej kadencji będą wybory samorządowe. To wyzwanie zdecydował się podjąć (od lewej):

Seweryn Prokopiuk – odpowiedzialny za kontakt z mediami i kształtowanie stanowiska okręgu w odpowiedzi na bieżące lokalne zagadnienia; najlepiej czuje się działając w terenie, rozmawiając z mieszkańcami województwa o ich problemach i uczestnicząc w konkretnych akcjach dających wymierny efekt.

Marcin Birgiel – odpowiedzialny za kontakt z Zarządem Krajowym, osoba komunikatywna o wielkim uroku osobistym, dobrze zorganizowana i ceniąca porządek w dziale IT, który nadzoruje; przetwarza, przesyła, przechowuje, zabezpiecza i prezentuje okręgowe informacje.

Magdalena Sielawa – odpowiedzialna za finanse okręgu i dbająca o transparentny wgląd w ich stan, dużą wagę przywiązuje do jasności działań zarządu i łatwej dostępności do informacji o podejmowanych zadaniach; liczy pieniądze, robi opłaty i zbiera faktury.

Dorota Koczot – odpowiedzialna za edukację wewnętrzną, dbająca o stan czytelnictwa w okręgu, koordynująca rozrastanie się we właściwych kierunkach naszej biblioteczki, jej kluczowym zadaniem będzie merytoryczne przygotowanie członków okręgu do udziału w zbliżających się wyborach samorządowych poprzez organizację wewnętrznych szkoleń i spotkań edukacyjnych.

Przemysław Falkowski – odpowiedzialny za sprawy członkowskie, za stały i dobry kontakt z członkami i sympatykami Razem z Okręgu Białostockiego, za ich aktywność polityczną i animację do działania; osoba pamiętająca nawet o najdrobniejszych sprawach koniecznych do sprawnego funkcjonowania okręgu.