Razem w województwie podlaskim – dołącz do nas!

Partia Razem w województwie podlaskim działa już ponad rok; Polska nie kończy się na rogatkach Warszawy ani Białegostoku, nie chcemy ograniczać swojej działalności do dużych ośrodków, dlatego systematycznie odwiedzamy powiaty. W ubiegłą sobotę spotkaliśmy się w Bielsku Podlaskim z osobami zainteresowanymi podjęciem z nami współpracy i działaniem dla dobra lokalnej społeczności. Wszystkich chętnych zapraszamy do zgłaszania się przez formularz dostępny na naszej stronie http://partiarazem.pl/dolacz/ lub przesłanie wiadomości na skrzynkę kontaktową Razem Podlasie http://bialystok.partiarazem.pl/kontakt/

Nie ma potrzeby  deklarowania członkostwa, mogą nas Państwo obserwować lub zostać formalnym sympatykiem, aby uczestniczyć w działaniach okręgu. Zapraszamy na spotkania otwarte w całym regionie; kalendarz terminów będziemy publikować na bieżąco.